Incar Team | 2143 Kistarcsa, Szabadság Út 56. | +36/30 322-1410 | Kistarcsa, Ifjúság tér 1. | 70/605-0322 | incarteam@gmail.com | Nyitva tartás: Hétfő - Péntek : 8:00 - 18:00

Generátorfelújítás

Az elektronikus befecskendező rendszerrel, légzsákkal, ABS-el ellátot gépjárművek hibakeresésében, kulcsfontosságú szerepet kap a diagnosztika. Bizonyos hibák megállapítása, gyakorlatilag lehetetlen lenne diagnosztikai eszköz nélkül. Az Incar Team jelentős beruházásokat tett, hogy szinte az összes OBDII autótípust diagnosztizálni tudja, a A Ferraritól a Suzukiig.

Generátor javítás

Az Incar Team vállalja, generátorok javítását, felújítását garanciával. Akár kiszerelve is behozhatja hozzánk a rossz generátort.

Miért éri meg jobban a javítás, felújítás?

Garancia. Sokan inkább a bontott alkatrészt választják. Bontott alkatrészre az esetek többségében nem vállanak garanciát az eladók, továbbá soha nem lehet biztos a megvásárolt alkatrész tartóságában az ember. Lehet hogy tölt, de kitudja mennyit futott előtte?

A csúszógyűrűk, a kefék, a szíjtárcsa, a csapágyak mind kopó alkatrészek. Miért ölne tízezreket egy félmegoldásba. Ha kopott a szíjtárcsa, nagyobb terhelésnél megcsúszik a szíj, ami a szíj tönkremeneteléhez, nem kielégítő töltéshez, és gyakran kellemtlen visító hanghoz vezet.

Ha a csapágyak kenése már nem megfelelő, zajossá teszi a generátort, továbbá folyamatos melegedést okoz, szélsőséges esetben akár meg is szorulhat a csapágy, ami ugyancsak a szíj tönkremeneteléhez, szakadásához vezethet, vagyis a töltés meszűnéséhez. Valószínűleg senki sem szeretne egy hosszabb út során ilyen problémákkal szembesülni. Ne bízza a véletlenre!

Generátor Felújítás

Műhelyünkben bevizsgáljuk generátorját, és elvégezzük a szükséges cseréket, javításokat. Kiváló alkatrész ellátotságunknak köszönhetően, szinte minden típust tudunk javítani, rövid határidővel.