Incar Team | 2143 Kistarcsa, Szabadság Út 56. | +36/30 322-1410 | Kistarcsa, Ifjúság tér 1. | 70/605-0322 | incarteam@gmail.com | Nyitva tartás: Hétfő - Péntek : 8:00 - 18:00

Gumiszerelés

Korszerű gépekkel felszerelve várjuk az Incar Team gumis műhelyében Ügyfeleinket. Cégünk nagy hangsúlyt fektet a minőségre. Minden beruházásnál fő szempont a minőség, mert mint tudjuk, a minőségi munka, minőségi eszközöket követel. Cégünk 2011-ben vásárolt új gépeket a gumiszerelő műhelybe, ezzel alapozva meg, a gyors és pontos szolgáltatást.

Defekt?

Az Incar Team gumisműhelyében felkészülten várjuk minden kedves Ügyfelünket defekt esetén is. Szolgáltatásunk nem merül ki a defektjavításban. Amennyiben kétségei vannak az autógumi állapotát illetően, jöjjön el hozzánk, hogy megvizsgáljuk az abroncsok állapotát.

Fontos tudnivaló az abroncsokról.

Gyártási idő. A gumi, mint tudjuk öregedig, és az idő teltével kiszárad, kirepedezik. Miért fontos ez? A repedéseken víz juthat az abroncs fémszövetéhez, amely ezáltal korrodálódik és elgyengül. A kerék felpúposodása,a szálszakadás így sok esetben egyszerűen a gumi korának tudható be. A gyártási idő a dot számból állapítható meg.

Ha eddig nem gondolt rá, most jusson eszébe, hogy a gumiabroncs vezetésbiztonsági szempontból kritikus fontosságú alkatrésze a járműnek. NE bízza a véletlenre!

Az Incar Team 2011-ben újonnan vásárolt gumiszerelő gépén személy, és haszongépjárművek abroncsainak átszerelését tudjuk elvégezni. Amennyiben gumiszerelésre van szüksége, keressen minket bizalommal. Komplett céges flották gumiszerelését egyedi áron is végezhetjük. Kérjen személyes ajánlatot, és spóroljon velünk!

Az Incar Team 2011-ben újonnan vásárolt felsőkategóriás centírozógépet.

Ha úgyérzi hogy üt a kerék bizonyos sebességtartományban, esetleg ráz a kormány, az könnyen lehet, hogy a kerék kiegyensúlyozottlanságának tudható be. Gumiszerelés után is minden esetben szükséges a kerekek kiegyensúlyozása. Könnyűfém, és lemezfelnik centírozását egyaránt vállaljuk.

Hogyan válasszunk?

Számos faktort érdemes figyelembe venni gumivásárlásnál, mint a mintázat, az ár, a típus stb. Ha gumit vásárol, akkor X anyagi keretből gazdálkodhat a vásárló, ez nyílvánvaló. De ugyan azért az X pénzért kaphat jobb, és roszabb terméket is. Ezért az első felerülő kérdés általában az, hogy használt vagy új abroncsot szeretne venni a Kedves Ügyfél.

Ha használt:

Amennyiben nem biztos a dolgában, kérje szakember segítségét, véleményét, mielőtt sújos pénzeket ölne egy félmegoldásba. Sokszor fordul elő, hogy szezonális gumi átszerelésre érkező Ügyfelünk megkérdezi a leszerelt téli, vagy nyári gumiról, hogy kibír-e még egy szezont. Miután megvizsgáljuk a kerekeket arra a megállapításra jutunk, hogy szerintünk nem érdemes tovább használni. Ekkor mondják, hogy az előző szezonban vették, és aztmondták nekik, hogy ez még két szezont elfut a használt abroncs. Hiába nincs tükörsimára kopva a gumi, ha öreg nem tapad megfelelően, és amint a gumijavítás menüpontban említettük, a kirepedezettség is súlyos probélmákhoz vezethet.

Ha új:

Napjainkan, a vásárlók döntő többsége csak az árcédulát látja meg amikor új gumit keres járművére. De vessünk egy közelebbi pillantást a kérdésre. A drágább prémium gumik fejletteb technológiával, jobb anyagokból készülnek. Persze az hogy mégis milyen gumit válasszunk, nagyban függ a jármű használati szokásainktól. Nem mindegy, hogy sokat közlekedünk nagy sebességgel, egy erős autóval, vagy csak boltba járunk a kis köbcentis városi autóval. Előbbi esetben, semmiképp sem javasolt hogy sokat próbáljunk spórolni. Utóbbi esetben sem érdemes, de elfogadható egy jobb árfekvésű, gyengébb minőségű abroncs.

Amennyiben gumit szeretne vásárolni, készséggel állunk rendelkezésére ha bármilyen kérdése van, vagy nem tud választani. Segítünk megtalálni az Önnek legmegfelelőbb megoldást, a legjobb ár minőség arányú termék kiválasztását.

Műhelyünkben folyamatosan kapható alaposan átvizsgált, használt téligumi, és nyárigumi. Ha el szeretné adni kerekeit, bizományos értékesítést is vállalunk. Továbbá forgalmazunk új abroncsokat minden személy és haszonjárműhöz. Ajánlatot telefonon, e-mailban, és személyesen is kérhet!

Nincs hely?

Céges, és Magánszemélyeknek egyaránt lehetőséget biztosítunk, a leszerelt autógumik szakszerű tárolására! A tárolási díj személyreszabott, kérjen egyedi ajánlatot!